Panda Rindukan Awak

Selamat Pagi Isnin, moga segala urusan kita semua pada hari ni dan hari berikutnya
 dipermudahkan-Nya. 
Pejam celik, pejam celik lagi dua hari sahaja tinggal, result Sem 1 nak keluar. arghhhhhhh, takut TETAPI kita berserah sahaja pada-Nya, kita da usaha, berdoa kepada-Nya dan kita Berserah
kepada-Nya semoga kita semua memperoleh keputusan yang baik dan cemerlang.
Sebenarnya banyak perkara yang ku fikir, ku pendam dalam diri, tak tahu nak cerita pada siapa kesudahannya simpan sorang-sorang sahaja lah. Sebab tu agaknya mood ku nie kejap OK,kejap KO.
Bukan tak pernah cuba nak cerita pada nya, tapi da cerita dan tiada respon, jadi ku kira baik ku simpan sahaja lah, jangan babit kan sesiapa lagi. Dulu ku boleh, kenapa tidak sekarang kan..
Hanya tempat ini sahajalah, tempat ku luahkan segala-galanya, sedih dan duka di sini jualah.

Ku pernah tulis status di fb begini
muncul kembali
think positive 
mungkin nya mahu berkawan kan. 
its okey
 

Siapakah yang muncul kembali? dan mengapa dia muncul balik. dan ku pernah story nie pada someone, tapi macam krik..krik.. jadi sejak itu, takpelah, saya boleh harunginya.(lagi pun dia sibuk dengan kursus)
balik pada cerita tadi, siapa dia?? Siapa kah dia biarlah menjadi rahsia, tapi kenapa awak muncul waktu begini? okey, fikir positif dia hanya mahu berkawan sahaja, tak salah kan kalau dia nak kawan dengan kita. TETAPI hanya di "Friend Zone Only"!

Semalam, boleh dikatakan kesemua status yang saya tulis di Moments We chat saya, Si dia nie LIKE . Kalau saya ceritakan, mesti kalian akan cakap begini "Like je pun, bukan komen apa-apa pun!"
Yaahhh, memang sekadar like sahaja, tapi itu bermakna dia sentiasa follow up apa sahaja aktiviti yang saya updatekan. MUNGKIN, saya selalu update, maka sentiasa keluar kat MOMENTS nya, tapi, logiklah, tak kan saya sorang je friend dia, mungkin lagi ramai kawannya, dan dia juga mempunyai kuasa untuk abaikan status saya tu. Bukan lah menjadi satu kesalahan pun "HANYA LIKE SAHAJA", ada lah sebab nya kenapa saya tak selesa akan kemunculannya.

Entahlah keliru juga sebenarnya, itu sebab lah saya update status di fb begini

Hati sentiasa berubah-ubah mengikut situasi, apatah lagi kalau ianya melibatkan hati dan juga perasaan

Sekali baca macam saya yang berubah hati, tidakk, jangan salah sangka, in sha Allah hati nie tak akan berubah untuk si Danial, Tapi saya kata kan peraka itu secara umum..
Takut sebenarnya kalau melibatkan perasaan dan hati ni, sebab saya pernah kecundang kerna "hati dan perasaan" hingga study saya pun jatuh teruk, dan saya tak mahu benda tu berulang balik. Cukuplah hanya sekali.  


Saya harap sangat, dengan muncul nya awak kembali bukan melibatkan hati dan perasaan tapi biarlah ia datang untuk kita menjadi kawan sahaja. Dan si Danial tak berubah hati,
adehh..

rindukan dia..


p/s: Maaf, saya tak akan ganggu awak buat masa ini, Awk tumpukan sahaja pada kursus awak tu dulu, jangan bebankan fikiran awak untuk memikirkan masalah saya. ILY 


Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

0 Pengkomen Terhebat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...