Dairi RamadhanKu

wah.... lama sudah tak update blog, da berhabuk blog nie tak di usik tuannya.. adalah berbulan-bulan tak berusik blog nie. heee

Alhamdulillah, hari nie sudah masuk hari yang ke-15 sudah umat islam berpuasa. Dalam kita membuat persiapan untuk menyambut aidilfitri yang semakin hampir, tetapi Di negara sana (GAZA)bermandian darah atas kezaliman tentera zionis. Moga Allah permudahkan urusan tentera Palestin  dan menghancurkan bala tentera zionis

#PrayForGaza

9 Julai 2014

Tarikh yang menentukan hala tuju ku selama berada di semester 2 2013/2014 di UNIMAS. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, kerana keputusan sem 2 kali ini amat bermakna sekali, ada improvement yang ketara sekali dari semester lepas. Semua subjek yang ku ambil, semua paper lulus dengan jaya nya, dan GPA jugak menigkat, alhamdulillah. Terima kasih ku ucapkan kepada lecture yang banyak mencurahkan ilmu buat kami semua, rakan-rakan ku yang tak putus-putus beri kata semangat dan mendoakan kejayaan ku, buat kedua ibu bapa ku yang sentiasa mendoakan kejayaan anaknya yang jauh diperantaun, saudara mara ku semua, thank You so much, In Sha Allah naik semester baru ini, akan ku usaha lebih lagi hingga dapat DEAN LIST ka, aamin in sha Allah.. :)

Okey dalam gembira, ada kesedihannya..
Berada dalam delima sebenarnya, 

Hendakkah dia dengan aku?Dapatkah dia menerima aku ?tak nampak desperate sangat ke kalau aku mulakan dulu?

haha, apa punya soalan da yang bermain di benak fikiranku nie.Actually, kawan aku da banyak kali pesan berterus terang dengan MR.F ENGKAU TU!!

huaarrggghhh!!! korang cakap senanglah, tapi yang nak cakap nya aku, susah...susah... AQIRA u hanya ada tempoh kurang dari 1 month sahaja dari sekarang..  fikir...fikir.. apa harus buat..

Nak buat gapo nya, kalau dia sendiri pun menghilangkan dirikan. Mungkin.. (mungkin okey!).. ntah lah banyak sangat kemungkinan.. Aku berdoa sahaja, moga semua nya berjalan lancar..

Biar masa yang menentu kan.. jika dalam sebulan nie tak de
apa-apa, baik move on sahaja! :(

Daannnn... sebab itu la sampai sekarang aku ndak dapat beri jawapan pada someone, sebab aQ ada perasaan pada orang lain. paham-paham sudah la. (Sorry..)

24 Julai 2014

excited tunggu adik aku dari kulim balik untuk cuti raya,, yeaahh!!
26 Julai, in sha Allah Fly to Kl beraya sama keluarga belah mak aku di KL, cicik dari penang pun ada, wahh, best-best!!

p/s: Kalian semua menyambut hari lembaran di mana, kongsi-kongsilah di comment.tQ :)


Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

0 Pengkomen Terhebat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...