Walking In UNIMAS

petang-petang dari duduk saja dalam bilik, baik kita melakukan exercise sedikit.
At least dapat melapangkan minda dengan melihat cipta terindah Allah swt.

terlintas di minda mau ajak roomate iaitu najwa walking dari BRC lalu pusat islam n singgah ke Boyan untuk melihat ikan pula.. 
seronok jugak walking, nanti mau pergi lagi la

Hari ini ku dengan najwa buat satu round jak, in sha Allah akan datang up pula 2 Round, bila lama-lama kita jalan ianya tak kan terasa penat sebab da biasa.. heee

Actually, ku bukan nya ada masalah besar ye wahai najwa, masalah tu ku yang cari sendiri, so dari pening kepala, baik kita exercise lagi seronok ^^

ianya tiada perkaitan dengan orang disekeliling ku pun tapi ianya hanya la masa silam jak..
lagi pun ku sudah lupakan nya sejak kita lakukan WALKING lagi ^^
hebatkan, sekejap jak KU boleh melupakan nya ^^

ha.... nie la gambar yang sempat kami ambil,
sambil WALKING kita snap la dulu picture nya ya ^^




nie la menara yang berdekatan dengan boyan ^^

di atas jambatan Cinta mengadap Fakulti ku

di atas jambatan Cinta mengadap PUSAT ISLAM


pemandangan waktu senja dari kolej ku..

SubahanAllah, cantik sungguh pemandangan di kala waktu senja..









Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

3 Pengkomen Terhebat:

Tasha Aqisha said...

salam.. hi ... comel blog.... comel header...
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/

Nuraqira said...

@Tasha Aqisha terima kasih...
:)

Nuraqira said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...