Keputusan UPU

Semalam terasa sangat berdebar, kerana semalam (11.7.13) keputusan UPU bakal keluar, ramai yang tak senang duduk, ada yang tak lena tidur , buat kerja pun serba tak kena.
tetapi jawapannya bakal di ketahui pada jam 12 tengah hari.

Ini adalah jawapan yang perolehi, Bismillah 
Alhamdulillah, saya telah mendapat tawaran sambung belajar di UNIMAS , bersyukur sangat, segala doa, usaha saya dan guruII dan doa ibu bapa saya, akhirnya dapat jua saya menyambung pelajaran saya ke peringkat Degree, Alhamdulillah..

Firstly, saya bagitahu parents saya, pada mula nya, mereka begitu berat sekali mahu lepas kan saya pergi, ianya, anak perempuan nya belajar jauh ke sarawak, tapi itulah dugaan yang Allah bagi, untuk kami sekeluarga, walaupun jauh saya harus pergi juga untuk masa depan , Doakan saya berjaya di sana.

Dalam pada itu, saya rasa sedih sangat, sebab kawanII saya yang lain ada yang tak dapat menyambungkan pelajaran bersama kami, Buat mereka, Kita jangan mudah berputus asa, belajar di manaII pun boleh, asalkan kita jangan mudah putus asa, mungkin bukan rezeki kalian, mungkin ditempat lain.

p/s: Saya dapat Kos Pengurusan Perniagaan (Pemasaran) sesiapa yang dapat kos sama dengan saya, HelloII to me, mencari kawan yang sama jurusan dengan saya.Assalammualaikum


Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

1 Pengkomen Terhebat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...