" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "




hye rakanII, hari ini saya join segmen kak LYSSA kita yang bertajuk

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

saya terjebak dalam dunnia blog nie adalah dalam setahun lebih,apabila melihat adik saya ada blog teringin juga nak ada blog sendiri boleh tulis apa je yang saya nak..

tujuan asal saya berblog hanya ingin mencoret apa yang telah berlaku untuk dibuat tatapan diri sendiri,kan seronok kalau kita baca balik kenangan lampau yang berlaku dalam hidup kita 

apa yang menarik dalam blog saya nie banyak gambar yang saya simpan untuk tatapan kawanII saya..

saya banyak belajar cara nak "make up" blog nie dari Tutorial yang dibuat oleh kak lyssa dan juga sumber inspirasi saya :)



Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

80 Pengkomen Terhebat:

✮✯yɐиa aиak pɐk Laи☆★ said...

wahh rase mcm nak join juga lha segmen ni. mcm best je

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah sini!!
selamat malam :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html17

Cinta Muka Buku !! said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama
http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

I'm Arina :D said...

Hi , saya dari segmen yang sama :D
http://arinalola.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

fiqah hamed said...

jemput join sini.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

dan

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

*syarat menyertainya sangat simple*

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

ieka farhana said...

salam jejalan dsini sambil BW jom serbu
http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_5.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Marlia binti Husin said...

Singgah sini baca entry dari segmen yang sama..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

SCA said...

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

dari sisi hidupku said...

hai,dari segmen yang sama. cantik blog sebab warna pink. hehe. terbukti memang banyak gambar pon kat sini.

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#97

Mama Adam said...

hi!

dr segmen yang sama :)

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

datang dari segmen sama.
http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.htmldo

fara_nym boboiboy said...

hei! jom singgah

Anis Athia said...

datang singgah sini, dari segmen sama...

happy blogging :)

jom ke blog anis pula : http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

betul3..bnyk make up Lyssa sy pun pakai.hEhe.sronok kn baca blik kenagn kita dlu2 y diabadikn kt blog.

Cikgu Ma said...

salam kenal..dari segmen lyssa ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

singgah dari segmen sama....follow sini ...no.99
singgah blog fendy yer...xfollow pon xpe...its okay..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

terjah follow sini dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Yanie Andierah said...

Singgah sini and saya dari segmen yang sama :) tak lupa follow awak sekali kalau sudi follow saya balik eh :) komen entry saya pula :) . http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Tengku Iji said...

salam perkenalan :) dari segmen lyssa faizureen
http://tengkuiji.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Elih Japahar said...

Singgah dr segmen yang sama,

http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html#.UHBFH5jMhc0

Nazuerah Azhar said...

Hye Awak, Dari segmen yang sama :)
Salam kenal dari Ju'ah, Comel blog awak .

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fravlein Ulan said...

singgah dari segmen sama ! FOLLOW balek tawww~

Fravlein Ulan said...

singgah dari segmen sama ! :D FOLLOW balek tawwww~

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zatiey Ismail said...

dari segmen yang sama.. :)

http://zatieylicious.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v

deqjamucuxx said...

jalan-2 here :) from same segmen :) peace !

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

bkwan biar seribu kan??
dari segment yg sama.. slmt bkenalan..jom la lawat n follow blog minah lak! =D

http://minahsempooot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

minah sEmpooOT said...

bkwan biar seribu kan??
dari segment yg sama.. slmt bkenalan..jom la lawat n follow blog minah lak! =D

http://minahsempooot.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Izzah Norlizah said...

adk ya jd p'drong b'blog ne???

dr segmen yg sma

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Izzah Norlizah said...

adk rupanya jd p'dorong utma wt blog,,,

dr segmen yg sma

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Arrien ::@man!:: said...

hye singgah dari segmen yang same..nice blog.. jmput ke blog sye :)

http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Aisyahhhhh said...

Done follow . Follow back okayy.

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nuraqira said...

@✮✯yɐиa aиak pɐk Laи☆★
join lah, memang seronok :)

Aida Nur Iman binti Herman said...

Dari segmen yang sama. Terjah entry saya: http://diariaida.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

saya datang BW dari segmen yang sama. ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Singgah dari segmen yang sama
http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Encik Zaharin said...

Dari segmen LF - Singgah dan follow terus.

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

The Queen's said...

Hiii , datang dari segmen sama . Mehh ~ http://youaresoooawesomee.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Zamani said...

Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ok, gtg now~ Bye :D

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama (:
salam perkenalan (:
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Rochelle Liong said...

Dari segmen yang sama ^^ huhu <3 I love your story :)
http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

izwan said...

salam...dari segmen yang sama....tq
http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

aku eryati said...

singgah berkenalan d sini...dr segmen lyssa
http://eryati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Megat Emy said...

dari segmne yang same.. singgah cini..

http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atira Ameer said...

Saya terjah sini .. dri segmen yg sama .. :D
atira-ameer.blogspot.com/#/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

dayana jojo said...

Dari segmen yang sama..
done follow you! (112) follow me back!

http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikyanxyanx said...

Assalamuailaikum . mira pun join segmen yang sama :D

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya singgah dari segmen yang sama :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Shasha Yacob said...

dari planet yang sama, menterjah di kawasan anda,

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nuraqira said...

@dari sisi hidupku
thanx, memang banyak kan :)

Cik Nas :) said...

wahh..taknak share ke sape sumber inspirasi tu..?? :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Misz Mieza said...

Hai tuan rumah!
MM datang terjah dari segmen sama.. Hehehe..
Btw follow sini skali #116.. ^^,

Jemput singgah! ^_~

http://pape-jer.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

shidaR said...

salam selamat bersegmen ya :)
shida singgah dr segmen lyssa juga..
visit me back >>
195. http://www.duniashida.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


nice blog :)

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

dEdEQ dE wIshEs said...

DTG DRI SEGMEN YG SAME N TRUS FOLLOW SINI .. KALO SUDI .. MEH LA LAWAT DEDEQ PLAK .. ^_^

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam,, hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u ^^
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehe..

Nuraqira said...

@Novelgurl btol tu btol :)
bila baca balik mesti senyum sorang2 , rasa kelakar pun ada jugak.hehhe

Nuraqira said...

@Nazuerah Azhar thanx, blog awak pun comel jugak :)

Nuraqira said...

@Fravlein Ulan done follow :)

Nuraqira said...

@Si Matatajam thanx singgah :)

Nuraqira said...

@Izzah Norlizah lbh kurang la, heheh

Nuraqira said...

@Arrien ::@man!:: thanx, blog awak pun cantik :)

Nuraqira said...

@Rochelle Liong thanx , sbb love my story

Syaza Nazurah said...

Warna warni blog ni bile sudah di "make up" kan. Hehe.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iffah said...

done follow u.dri segmen lyssa.hit me back

deno said...

deno singgah dari blog lyssa tapi tapi tak sempat join... deno sakit lagi dan masuk hospital... biasa mcm ni la patient SLE mcm deno, sng sakit... hari ni hari ke 9 deno kat spital... sabar je la kan... :)

BTW, DENO DAH FOLOW SINI YA.... ^_^

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...