ujian Selaras Pertama

setelah dua bulan sesi persekolahan bagi sesi 2012 dimulakan,sekarang telah tiba masanya untuk menguji tahap seseorang setelah apa yang diajarkan oleh guru-guru pada awal dua bulan nie,
iaitu

Ujian Selaras Pertama 5-9/3/2012

Syukur alhamdulillah,semoga saya dapat mencapai target saya iaitu Pointer 3.0...
sebab masa peperiksaan Akhir Tahun Hari itu saya dapat pointer 2.67,lagi berapa mata untuk capai 3.0
walaupun ini hanya la sekadar ujian tapi ianya mengukur tahap pemahaman kita mengenai apa yang telah diajarkan oleh guru pada awal bulan ini.

 daa..aa 


Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

2 Pengkomen Terhebat:

Lady Emilya said...

good luck eh, saya pun exam tarikh tu ^^

Nuraqira said...

@Lady Emilya tQ..oo..good luck jugak buat kamu ><

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...