My shop!!

assalammualaikum ...

yeah..hari nie saya nak becerita sesuatu yang saya suke "main" bile sye online facebook
sory kalau cerita nie tak menyeronokkan,coz sye nie tak berapa pandai tuk becerita,tapi sekadar menulis tu memang ske..

oke le's go kite terjah ape sebenarnya game yang "giler-giler"kan bila online,mesti sye akan bukak game nie....




game yang sye maksudkan tu ialah:

"MY SHOPS"


ha,,amacam,cantik tak kedai "cake shop" sye..hehhe mesti buruk kann!
sye baru je men game nie,,adalah dalam sebulan lebih!
hehhe hasil nye adalah nie:

                                                           Bakeryy shop:)

                                                              Pet shop :)

                                                             candy shop:)

                                                           Clothing shop:)  

ha...tu la kedai-kedai yang saya ada buat masa sekarang,da kedai yang terbaru sekali adalah 
"clothing shop" <--- agak buruk...duit tak ada:)

so....nie la game salah satu yang menghilang tension saya:)
memang seronok main game nie walaupun terpaksa menunggu dengan lama tuk menanti "barang" yang kedai sye order:)

kepada sesiapa yang mahu join,amat sye alu-alukan:)






Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

2 Pengkomen Terhebat:

stereohearts said...

cam bdk kecik main game .. ehhehe .

Coretan hatiku said...

huhuh.sekali sekala..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...