SepetAng BersaMa MerEka:)


hye..hye..
orang di sini mau bercerita sedikit apa yg berlaku pada ptg tadi:)
niat dihati mau bincang mengenai jamuan yang bakal di adakan pada 19.11.11   pada jam 8 malam.
Mereka yg bakal hadir nya dalah dax 6rp1:)

pada jam 15:00 ialah janji untuk bertemu di" AIS JAGUNG" tempat favourite ble nk bncng sesuatu event:)
perbincangan pun dimulakan,sambil kami semua bincang,makan tetap kami order.heheh

setelah mendapat kata putus kami pun ambil keputusan untuk ke tempat D'Rimba untuk bertanya & menempah tempat untuk kami semua:)
Stelah sampai di sana (D'Rimba) kami pun menyatakan kepada mereka kami mahu buat jamuan makan,untuk 10 org makan. Kami pun lihat menu yang disediakan..memang sedap,tapi kami takut yg ramai tak dapat dtg sebab tempatnya agak jauh sedikit.(dari umah sye lagi jauh =.=) dan pakej yg ada di situ semuanya meletup-letup.hahah

Setelah memikirkannya kembali, kami pergi ke tempat satu lagi iaitu di Green House :)
Di sana pemandangannya sangat la cantik.terpukau sye melihatnya:)

Di sana (Green House) makanannya pun boleh tahan sedap (ble tgk menunya, rasa blom ag) harga pun boleh tahan ikut standard masing-masing (tak terlalu mahal,tak terlalu murah, "yang sedang-sedang saja") setelah berbincang kami memilih untuk buat di Green House.

lebih kurang 10 minit kami di Green House,kami pun mau pulang,tapi tidak kesampaian apabila hujan mulai turun dengan lebatnya. Kami pun duduk sementara di sana. Sementara menunggu hujan berhenti,kami order air dulu untuk menghilangkan haus ditekak nie.

 
saya order air " jUICE ASAM MASIN" 

hahha, nie yang lawak, setelah tiba air yang kami order tu, sye pun dengan muke ceria menyedut air yang telah sye order,ble sampai ke tekak sye,..perrrhhhhh MASIN GILER!!

hahaha tu la,order lagi air yang pelik-pelik..=.=
kan da tak larat nak minum lagi..
memang sedih,igt kan " juice asam masin" tu sedap la,rupa-rupanya terlalu masin..hambekk..nak sangat...
hahha

setelah 15 minit menunggu hujan berhenti, bosan mula menandang dalam sanubariku,,hahha
apa lagi aQ snap la picture mereka-mereka semua.hehhe (picture curi)

Antara yg sye Snap tu ialah:

* yg nie hafiza*
hehe tengah syok berbual..
sye pun amik la.hehe

*yG nie pulak Mubin n Mirul*
*mubin tengah syok dengar cerita dari hafiza tadi.hehhe*
*mirul pulak ngah cari lagu yg bEst tuk didengari*

*Yg nie Fatin*
*men kuis-kuis ape la tu fatin*


*nIe la gambar yg sempat sye snap.hehhe*

Di rumah sye:

*Sempat lagi snap-snap picture sementara menunggu pukul 3 petang.hehe*




Tula serba sedikit Yg ingin sye kongsi kan..:)
TQ kepada mereka yg Sudi baca blog sye...
sehingga bertemu kembali pada lain waktu,insyallah

bye:)

p/s: tunggukan cerita pada jamuan makan malam 6RP1 :)












Tak kan baca je kot! komenlah sekali :)

'>

2 Pengkomen Terhebat:

fateen umairah said...

perghhh saya jeless okayyy ! -,- HAHA~

Coretan hatiku said...

hehe..waktu nie kamu kerja petang,kalau tak bole ajak sekali:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...